Produktsortiment:
Sterex
Epilatorer
Nålar
Handtag
Pincetter
Krämer & Gel
Jolen
Beställning

Vi har valt att samarbeta med Sterex Electrolysis international Ltd, som tillverkar en av marknadens populäraste produktserier. Sterex produkter för diatermi marknadsförs över hela världen och är internationellt certifierade enligt ISO9002.

Arector marknadsför och säljer Sterex diatermiprodukter till auktoriserade hudterapeuter och salonger i Sverige. Vi erbjuder olika typer av epilatorer, nålar och efterbehandlingsprodukter till mycket fördelaktiga priser.

Arector har mångårig erfarenhet från försäljning och handhavande av Sterex produkter. I och med detta har vi kommit att utveckla en gedigen kunskap om produkterna och dess användningsområden.

Reparation - uthyrning

Arector kan hjälpa er med reparation av er Sterex epilator. Under tiden erbjuder vi er att hyra en motsvarande Sterex epilator från oss för att ni ska slippa avboka kunder under reparationstiden. - Ring för information!

Bokföringstjänster

Arector hjälper dig med din bokföring. Fokusera på det du kan bäst, skönhetsvård. Låt Arector hjälpa dig med bokföring och administration. Ta kontakt med oss för ett samtal om hur vi bäst hjälper dig med din bokföring och andra administrativa rutiner.- Ring för information!

Hemsidesproduktion

Arector hjälper salongen att lägga upp en egen hemsida. Vi kan tillverka er första hemsida och lägger den lätt tillgänglig på ett Webbhotell. Salongen kan ha en egen hemsida inom några dagar. - Ring för information!

Nystartad salongsverksamhet

Arector hjälper till i processen att starta en ny salongsverksamhet med inriktning på traditionell hud- och skönhetsvård. Vidare utför vi rådgivning och utbildning i diatermi och övrig skönhetsvård till nya eller redan etablerade salonger och auktoriserade hudterapeuter. Rådgivning och utbildning skräddarsyr vi för varje verksamhets eget behov. - Ring för information!


Arector garanterar hög kompetens inom området, genom medarbetare och samarbetspartners med mycket lång erfarenhet inom branschen och som ständigt vidareutbildas och certifieras. För de olika behov som efterfrågas vid varje tillfälle, knyter Arector till sig de bästa kompetenserna inom branschen. Detta kan vi göra genom vårt mycket stora nätverk inom branschorganisationen SHR (Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation) och i branschen i allmänhet. Vidare garanterar vi hög produktkännedom genom vårt samarbete med Sterex.

 

Sterex diatermiprodukter
Avancerad teknologi inbyggt i en av marknadens populäraste produktserier.

Sterex produkter för diatermi marknadsförs över hela världen och är internationellt certifierade enligt ISO9002. Detta i kombination med industristandarder som EN46002 och ISO13488 garanterar kontinuerlig kvalitetsutveckling. Detta markeras också av att produkterna får använda den europeiska CE-märkningen.

 

Sterex epilatorer, kända för sin kvalité och driftsäkerhet,
i en serie som uppfyller alla dina behov.
Alla modeller har den senaste mikrotekniken och digital display.

Sterex utvecklade världens första engångsnål för diatermi. Idag tillverkas steriliserade engångsnålar i olika typer av material med högsta möjliga kvalité. De är utvecklade och framtagna för att ge klienten minsta möjliga besvär och terapeuten högsta möjliga trygghet.

 

Epilatorer                                    Klicka på bilderna för att se dem i större format.

Modell SX-T

 

SX-T har enkel funktion för traditionell diatermi med växelström.
Digital display.

Apparaten levereras med 50 Sterex nålar, handtag med fingerknapp,
efterbehandlingskräm och behållare för använda engångsnålar.
Bruksanvisning på engelska ingår.

Modell SX-B Blend

 

SX-B som kan användas som blend (blandning av växelström och galvanisk ström) eller enbart traditionell diatermi (enbart växelström/galvanisk ström).
Digital display.
Apparaten levereras med 50 Sterex nålar, handtag utan fingerknapp, motpol som sluter strömmen vid användning av blend, fotpedal, efterbehandlingskräm och behållare för använda engångsnålar.
Bruksanvisning på engelska ingår.

Modell SX-A

 

SX-A är en traditionell epilator med växelström och skiljer sig från modell SX-T genom sin funktion för att ställa in epileringstiden, så att epileringen avbryts automatiskt. SX-A har två displayer som visar effekt och inställd tid. Modellen används normalt med fotpedal för att sluta strömmen, men kan användas med handtag med fingerknapp.

 

Epileringsnålar
Steriliserade engångsnålar. Modeller för F- och K-handtag

Two Piece

Oisolerade, isolerade och guldpleterade i storlekar mellan 2-5.
Dessa nålar är mycket följsamma och relativt böjliga.

One Piece

 

Oisolerade
Dessa nålar är tillverkade i ett stycke och styvare än TwoPiece.

 

Diatermihandtag

Handtagen har en unik form för bästa kontroll och komfort, vilket är mycket viktigt för att minimera risken för arbetsskador. Kabeln mellan handtag och apparat är också framtagen för att vara extremt lätt.
Handtagen är försedda med fingerknapp med guldpleterad kontakt för lång livslängd. Vid användning av fotpedal finns motsvarande handtag utan fingerknapp. Handtagen finns för F- och K-fattning.

 

Pincetter

Pincetter finns i två olika modeller. En med smalt skaft, som på bilden till vänster, och en med något bredare skaft ända ner till en kortare spets.
De är tillverkade i rostfritt stål.
Toppen har mycket skarp precision.
Pincetten levereras med ett starkt plastskydd.

 

 

Krämer och Gels m.m.

 

Aloe Vera Gel, olika nyanser av hudfärgad kylbalsam (ofärgad, ljus och medium) och Witch Hazel Gel. Förpackningarna kan levereras i antingen tuber om 35 ml eller kabinmodell om 200 ml.

 

 

Unik antibakteriell rengöringsgel för händer, som inte kräver vatten eller handduk och garanterar höggradig rengöring. Denna produkt kan beställas i två olika storlekar. En praktisk 500 ml pumpflaska, lämplig att ha till hands vid behandling, och en 100 ml flaska med snäpplock, praktisk att ha med sig i väskan.

 

 

 

Rengöringssprit för hud, i praktisk pumpflaska om 275 ml. Pumpflaskan kan återfyllas.

 

 

Övriga produkter

Jolen

 

Hårblekningskräm i storlekarna 30 ml och 125 ml.
Jolen bleker missprydande och generande hårväxt, t.ex. ”mustascher”, ögonbryn, hår på armar, ben och övriga kroppsdelar, smärtfritt, snabbt och effektivt.
- Generande hårväxt blir nästan ”osynlig”. Huden lämnas slät och håret blekt och mjukt.

 

 

 

 

Beställning - ring för offert

Vid förfrågningar och/eller beställning är ni välkommen att vända er till Arector
Beställning kan göras direkt via e-post eller på telefon, se nedan.

Telefon: 08-642 90 05
Mobil: 070-614 90 05
E-post: info@arector.se

Leverans
Beställda varor levereras som företagspaket. Vid mindre försändelser kan leverans ske med vanlig post. Inom Stockholmsregionen kan leverans ske med bud.

Betalning
Faktura, 15 dagar netto.

 

Arector | Finnbergsvägen 64 | 131 31 Nacka
Mobil: 070-614 90 05 | Telefon: 08-642 90 05 | E-post: info@arector.se